ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΖΟΡΠΑΣ

Bakery/Confectionary

Industry:Bakery/Confectionary

City:-

Website: https://zorbasgroup.com


ΑΡΜΕΝΙΑΣ 51 2006

Social:


  Send my interest
 What is this?
Overview

A picture containing text, person, indoor, cookingDescription automatically generated Η εταιρεία Α. Ζορπάς και Υιοί Λτδ. ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο   χωριό Αθηένου, της επαρχίας Λάρνακας το 1975, ως ένας μικρός   οικογενειακός φούρνος.

 Στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας παρασκευάζονταν και   ψήνονταν σε παραδοσιακό φούρνο, με αγνές πρώτες ύλες, τα   παραδοσιακά Αθηενίτικα ψωμιά, τα οποία πωλούνταν στους               κάτοικους του χωριού και της γύρω περιοχής.

 Στις 22 Νοεμβρίου 1979 και αφού ο μικρός φούρνος έχει ήδη   μεγαλώσει για να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες ζήτησης, η   εταιρεία συστάθηκε ως εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με κύρια   ασχολία την παραγωγή και διάθεση ειδών αρτοποιίας.

 

 

Το 1988 άνοιξε τις πόρτες του ο πρώτος Φούρνος Ζορπάς στη Λευκωσία, στην πολυσύχναστη οδό Ιφιγενείας. Την δεκαετία που ακολούθησε, οι Φούρνοι Ζορπάς επεκτάθηκαν σε όλη την Κύπρο.

 

A picture containing indoor, person, breadDescription automatically generated

 Σήμερα

 Ο μικρός Φούρνος της Αθηένου, έχει μετατραπεί σε έναν από   τους μεγαλύτερους ομίλους εταιρειών στην Κύπρο αλλά     συνεχίζει να βασίζεται στην ίδια ανθρώπινη προσέγγιση και   στις αρχές με τις οποίες ξεκίνησε.

 

 

 

Πάντα με συνέπεια στον βασικό στόχο για ενίσχυση της ποιότητας της καθημερινότητας του καταναλωτή, παράγουμε και σας προσφέρουμε ψωμιά, φουρνιστά και άλλα είδη αρτοποιείου, προϊόντα ζαχαροπλαστείου, φαγητό, σάντουιτς, σαλάτες, γεύματα γιαουρτιού και καφέ Coffee Berry.

Καθοριστικός για εμάς παραμένει ο ανθρώπινος παράγοντας. «Από την ίδρυση της, η εταιρεία μας θεωρεί ότι το σημαντικότερο και πολυτιμότερο κεφάλαιό της είναι οι άνθρωποι. Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση και αισθανόμαστε υπερήφανοι για τους ανθρώπους μας, οι οποίοι μας στηρίζουν εδώ και χρόνια, βασίζοντας τη σχέση μας στον σεβασμό και την ειλικρίνεια. Ήταν, είναι και θα είναι η δύναμή μας» σημειώνει ο κ. Δημήτρης Ζορπάς, CEO της εταιρείας.

A picture containing floor, indoor, dish, freshDescription automatically generated PralinaConfectioneries & PralinaExperience

 Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα & αισθητική αλλά και   την Γαλλική ζαχαροπλαστική, το 2005 ο όμιλος   Α.Ζορπάς  & Υιοι Λτδ εξαγόρασε τα ζαχαροπλαστεία   Pralina. Με 2 καταστήματα στην Λευκωσία και 1 στην   Λεμεσό, τα ζαχαροπλαστεία Pralina προσφέρουν   μοναδικές γλυκές δημιουργίες, από εξειδικευμένους   pastry chefs.

 To 2015 άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο καφεστιατόριο   Pralina Experience στην Λεμεσό. Μία ολοκληρωμένη all   day πρόταση για καφέ, φαγητό, γλυκό και ποτό, η οποία   «άνοιξε και την πόρτα» για τον χώρο της εστίασης. 3    χρόνια μετά ακολούθησε το άνοιγμα του 2ου Pralina   Experience, στην πολυσύχναστη οδό Στασικράτους, αναβαθμίζοντας τον γαστρονομικό χάρτη της Λευκωσίας.

 

A picture containing building, outdoor, sky, roadDescription automatically generated

 TheFrenchWorkshop

  To 2015, ο όμιλος άνοιξε τα φτερά του εκτός συνόρων. Το The     French Workshop είναι μία διαφοροποιημένη πρόταση     εστίασης,  με γευστικές προτάσεις αρτοποιίας και     ζαχαροπλαστικής. Το γωνιακό κατάστημα, στην ανερχόμενη και   αναβαθμισμένη περιοχή της Νέας Υόρκης, Queens, αποτελεί   πλέον σημείο αναφοράς για τους Νεοϋορκέζους λάτρεις των   αυθεντικών γαλλικών συνταγών. Με την εμπιστοσύνη του   Αμερικανικού κοινού και την ίδια δοκιμασμένη, συνταγή επιτυχίας, το 2018 άνοιξε το δεύτερο κατάστημα «The French Workshop», στην περιοχή του Garden City και το 2021 το τρίτο στην οδό South Oyster Bay στην ανερχόμενη περιοχή Plainview της κοσμοπολίτικης πόλης.

Carierista Logo

Do you want to receive notifications related to new job positions, career and entrepreneurship matters?