S.Panayides & N.Ioannou Construction Company LTD

Property and Construction

Industry:Property and Construction

City:Nicosia

Website: -


Agiou Georgiou 55, 2780, Potami

Social:


  Send my interest
 What is this?
Overview

Η S. Panayides & N. Ioannou Construction Company LTD είναι μια εταιρεία κατασκευών με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο. Η εταιρεία ειδικεύεται στις υπόγειες και εναέριες υποδομές, εστιάζοντας κυρίως στην αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιών στη Κύπρο.

Με μια επιτυχημένη πορεία που ξεκίνησε πριν από δεκαετίες, η S. Panayides & N. Ioannou Construction Company LTD έχει αναδειχθεί ως η κορυφαία επιλογή για την υλοποίηση έργων υποδομής. Η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένη εμπειρία στη συντήρηση και αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών δικτύων, εργαζόμενη στενά με τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην Κύπρο.

Η συνεχής συνεργασία με τους κορυφαίους παρόχους επιτρέπει στην εταιρεία να αντιμετωπίζει προκλήσεις υψηλής τεχνολογίας στον χώρο των τηλεπικοινωνιών. Η εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών και τεχνικών της S. Panayides & N. Ioannou Construction Company LTD εργάζεται αφοσιωμένα για τη μετάβαση από χάλκινα καλώδια σε οπτικές ίνες, συμβάλλοντας έτσι στην εξέλιξη και βελτίωση των υποδομών των τηλεπικοινωνιών στην περιοχή.

Με την προσήλωση στην υψηλή ποιότητα, την καινοτομία και την επαγγελματική ακεραιότητα, η S. Panayides & N. Ioannou Construction Company LTD συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, συμβάλλοντας στη σύγχρονη ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο.

Carierista Logo

Do you want to receive notifications related to new job positions, career and entrepreneurship matters?