Ακουολογικά Κέντρα Ευθυμιαδης

Healthcare

Industry:Healthcare

City:-

Website: https://euthymiades.com.cy/


Nicosia Headquarters, Nicosia Latsia, Larnaca, Limassol, Paphos, Paralimni, Astromeritis

Social:


  Send my interest
 What is this?
Overview

Καλωσορίσατε στα Ακουολογικά Κέντρα Ευθυμιάδης!

Τα Ακουολογικά Κέντρα Ευθυμιάδης είναι μια ιδιωτική οικογενειακή επιχείρηση, πρωτοπόρος στην παροχή βοήθειας στα άτομα με προβλήματα ακοής στην Κύπρο.

Τα Ακουολογικά Κέντρα Ευθυμιάδης ξεκίνησαν ως μια εμπορική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1899 από τον Ζήνωνα Ι. Ευθυμιάδη. Χρησιμοποιώντας τις επαφές του στο εξωτερικό ήταν ο πρώτος που εισήγαγε το πρώτο ακουστικό βαρηκοΐας στην Κύπρο. Η ανάγκη των ακουστικών βαρηκοΐας αυξανόταν ραγδαία και έτσι το 1945 ιδρύθηκε το πρώτο Ακουολογικό Κέντρο στο νησί. Λίγο αργότερα, μετά την απαραίτητη εκπαίδευση στο εξωτερικό, οι ειδικοί τεχνικοί μας, εγκατέστησαν το πρώτο πιστοποιημένο εργαστήριο στην Κύπρο.

Με την πάροδο του χρόνου η εταιρεία επεκτάθηκε και με περισσότερο από ένα αιώνα εμπειρία, ιδρύονται ακουολογικά κέντρα σε όλη την Κύπρο. Μια ισχυρή ομάδα έμπειρων επαγγελματιών, εξειδικευμένων ακουοπροσθετιστών, ακουολόγων και τεχνικών είναι αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση των ατόμων με προβλήματα ακοής.

Η επιχείρηση συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται ενσωματώνοντας νέες τεχνικές και μεθόδους, ακολουθώντας πάντα την τεχνολογία.

Τα Ακουολογικά Κέντρα Ευθυμιάδης είναι οι επίσημοι αντιπρόσωποι των κορυφαίων εταιριών στα ακουστικά βαρηκοΐας, PHONAK Ελβετίας και OTICON Δανίας. Διαθέτουν επίσης το μοναδικό πιστοποιημένο Παιδοακουολογικό Κέντρο στο νησί με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ειδικά σχεδιασμένο για τη διάγνωση προβλημάτων ακοής σε βρέφη και παιδιά.

Η ομάδα των Ακουολογικών Κέντρων Ευθυμιάδης ηγείται ενός επιτυχημένου προγράμματος Κοχλιακών Εμφυτευμάτων που προσφέρει την καλύτερη ακουστική απόδοση για παιδιά και ενήλικες.

Carierista Logo

Do you want to receive notifications related to new job positions, career and entrepreneurship matters?