Prodromos Hadjikyriakos & Sons Ltd

Wholesale trade

Industry:Wholesale trade

City:Nicosia

Website: https://prodromos-hadjikyriakos-son-ltd.business.site/


Giannou Kranidioti 200, Latsia

Social:


  Send my interest
 What is this?
Overview

Μας αρέσει να βοηθάμε τους ανθρώπους και το θεωρούμε προνόμιο. Ο πελάτης για εμας δεν είναι απλα μια συναλλαγή. Είναι ένα άλλο άτομο - κάποιος για να χτίςουμε μαζί του μια σχέση, ακόμα κι αν είναι σύντομη και ακόμη και αν πρόκειται για κάτι τόσο απλό όσο μια κατσαρόλα "Πρόδρομος Χατζηκυριάκος

Η αποστολή μας είναι ξεκάθαρη και απλή: Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε όλους, σύμφωνα με τις αξίες μας. Καινοτομούμε για να δημιουργήσουμε εξαιρετικά χαρακτηριστικά προϊόντων σε προσιτές τιμές με βάση την κατευθυντήρια αρχή που ακολουθεί τη λειτουργικότητα, παρακολουθώντας παράλληλα τη βιωσιμότητα, την περιβαλλοντική ευθύνη και τον σεβασμό για την ευημερία του προσωπικού μας, των κοινοτήτων μας και του πλανήτη μας.

Η ιστορία του Prodromos® ξεκινά απο τον Άγιο Ιωάννη Αγρού, ένα χωριό στην Κύπρο, όπου ο Πρόδρομος σε ηλικία 12 ετών έφυγε από το σπίτι του σε μια αναζήτηση για μια καλύτερη ζωή λόγω ακραίων συνθηκών φτώχειας και αργότερα στην ηλικία των 21 ετών μαζί με τη σύζυγό του Έλλη ιδρύσαν την εταιρεία. Το 1974 με την τουρκικη εισβολη, η αποθηκη και το καταστημα στην οδο ερμου καταληφθηκε απο τους Τουρκους με αποτελεσμα να επανακινησουμε ξανα απο το μηδεν.

Ιδρύθηκε το 1968, η Prodromos Hadjikyriakos & Son Ltd, μια οικογενειακή επιχείρηση, διαθέτει πλέον πολλά καταστήματα λιανικής και αποθήκης για εισαγωγές / εξαγωγές στην Ελλαδα και Μ.Ανατολη και γενικό εμπόριο μιας μεγάλης επιλογής πάνω από 2.000.000 προϊόντων καθημερινής χρήσης, παιχνιδιών, δομικών υλικών, προϊόντων DIY, ξενοδοχειακών ειδών , μαγειρικά σκεύη, έπιπλα εξωτερικού χώρου, ηλεκτρονικά είδη, οικιακές συσκευές & προϊόντα H VAC για εμπορική και βιομηχανική χρήση.

Ειδικευόμαστε στην παροχή καλών, λειτουργικών, ποιοτικών προϊόντων σε λογικές τιμές.

Όλα τα προϊόντα μας πληρούν τα ισχύοντα πρότυπα ασφάλειας για την ΕΕ και υποστηρίζονται από το τεχνικό μας τμήμα για πλήρη εξυπηρέτηση και υποστήριξη μετά την πώληση, εάν χρειαστεί ή ζητηθεί. Τα προϊόντα μας αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες των πελατών μας, καθώς και υποστηρίζει και επισημαίνει αποτελεσματικά την επωνυμία της εταιρείας.

Τα μέλη της οικογένειας έχουν ισχυρή σχέση με τους ανθρώπους και προσφέρουν άμεση προσωπική εξυπηρέτηση ατόμων με ακεραιότητα όταν ζητούνται ή χρειάζονται!

Με τα χρόνια έχουμε αναπτύξει πολύτιμες σχέσεις με μια ποικιλία εργοστασίων στον κλάδο και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρέχουμε προσαρμογή προϊόντων και αναβαθμισμένες δυνατότητες, εάν χρειάζεται.

Η πλειοψηφία της επιxείρησής μας προέρχεται από παραπομπές από ικανοποιημένους πελάτες. Είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά που κάνουμε και απολαμβάνουμε πραγματικά την ανάπτυξη εντυπωσιακών και αποτελεσματικών προϊόντων.

Carierista Logo

Do you want to receive notifications related to new job positions, career and entrepreneurship matters?