GEORGE NICOLAOU

Accounting, Business, Consulting

Industry:Accounting, Business, Consulting

City:Nicosia

Website: https://www.cyprusauditax.com


ARCH. MAKARIOU AVE.III,110, FLAT.101, 2224 LATSIA-NICOSIA


  Send my interest
 What is this?
Overview

Το γραφείο μας ιδρύθηκε το 1982 στη πρωτεύουσα της Κύπρου την Λευκωσία από των Γιώργο Νικολάου.

Από τότε, έχουμε καταφέρει να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο τομέας αυτός και να μεγαλώσουμε το γραφείο μας ακόμη περισσότερο. Μέσα από σκληρή δουλειά και αφοσίωση, κατορθώσαμε να αποκτήσουμε τα δικά μας γραφεία. Σήμερα, η ομάδα μας αποτελείται από 13 ξεχωριστούς επαγγελματίες, καθένας από τους οποίους προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο στην ομάδα μας.

Τα γραφείο μας διευθύνεται από έμπειρους συνεργάτες με μακρόχρονη εμπειρία πέραν των 35 ετών επί θεμάτων Λογιστικών, Φορολογικών, Ελεγκτικών, και άλλων σχετικών τομέων. Όλοι οι εταίροι μας είναι μέλη του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ).

Η ομάδα μας, που αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους λογιστές και ελεγκτές, είναι σε θέση να προσφέρει στην τοπική και διεθνή πελατεία μας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια εξατομικευμένη υπηρεσία σε κάθε ένα πελάτη ξεχωριστά, με μόνο κριτήριο μας το επίπεδο εξυπηρέτησης που χρειάζεται ο πελάτης. Επιπλέον, μπορούμε να χειριστούμε όλες τις επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών μας με το πιο αποδοτικό και επαγγελματικό τρόπο.

 

 

Carierista Logo

Do you want to receive notifications related to new job positions, career and entrepreneurship matters?