Ν. ΓΑΒΡΙΗΛ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ

Property and Construction

Industry:Property and Construction

City:Nicosia

Website: https://www.gavrielcon.com


ΛΕΩΦ. ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ 199, ΜΕΓΑΡΟ ΑΘΗΝΑ, ΓΡ. 102, 2048, ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ


  Send my interest
 What is this?
Overview

Η Εταιρεία Ν. ΓΑΒΡΙΗΛ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ, είναι μία δυναμική οικογενειακή Εργοληπτική Εταιρεία που ασχολείται με ένα ευρύ φάσμα με δραστηριοτήτων. Αναλαμβάνει κατασκευές για απλά και σύνθετα Οικοδομικά και Τεχνικά Έργα, τόσο του Δημόσιου, του Ημικρατικού, όσο και του Ιδιωτικού Τομέα, καθώς και ιδιόκτητα έργα ανάπτυξης γης και ακινήτων.

Η μακρόχρονη πείρα του Ιδρυτή της Εταιρείας, πέραν των σαράντα ετών, έχει «μεταβιβασθεί» πολύ πετυχημένα στη νεότερη γενιά. Η νέα διεύθυνση της Εταιρείας έχει παντρέψει τις ακαδημαϊκές γνώσεις με τις δεξιότητες που είναι πολύ απαιτητικές στο σημερινό, πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον. Αναβαθμίζοντας την οργανωτική δομή της Εταιρείας, επέκτεινε σταδιακά τον κύκλο εργασιών της, δίνοντας έτσι τη δυναμική να συνεχίσει την ανοδική επιτυχή λειτουργία της.

Η Εταιρεία συμμετέχει στις προσφορές για τα πιο σημαντικά Έργα του Δημόσιου και Ημικρατικού τομέα, χωρίς να παραλείπει να διαγωνίζεται και σε μικρότερα σε προϋπολογισμό Έργα. Διά μέσου των ετών έχει εκτελέσει και αποπερατώσει με επιτυχία σημαντικά έργα του Δημόσιου τομέα όπως για το Τμήμα Δημοσίων Έργων, το Υπουργείο Άμυνας, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας, τον Δήμο Λευκωσίας και τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού.

Η Εταιρεία Ν. ΓΑΒΡΙΗΛ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ, είναι εγγεγραμμένη στο Συμβούλιο Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών στην Α' Τάξη (ανώτερη βαθμίδα), τόσο για Οικοδομικά όσο και για Τεχνικά Έργα. Διαθέτει όλα τα απαραίτητα εχέγγυα, άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, εργατοϋπαλληλικό προσωπικό και μηχανήματα, για να κατασκευάζει Έργα ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητα και το και μέγεθός τους. Επίσης, στα χρόνια λειτουργίας της έχουν συνομολογηθεί στρατηγικές κοινοπραξίες για την εκτέλεση έργων με συγκεκριμένες ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Carierista Logo

Do you want to receive notifications related to new job positions, career and entrepreneurship matters?