THE COFFEE FILMS

Creative Arts and Design

Industry:Creative Arts and Design

City:Nicosia

Website: https://www.thecoffeefilms.com


24 Gregoriou Xenopoulou str., Kyza Court, 2nd Floor


  Send my interest
 What is this?
Overview

EFX PRODUCTIONS LTD


Η EFX PRODUCTIONS LTD, γνωστή σήμερα με την εμπορική επωνυμία THE COFFEE FILMS, ιδρύθηκε το 1997 και αποτέλεσε μία από τις πρώτες εταιρείες τηλεοπτικών παραγωγών στην Κύπρο. Δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο της διαφήμισης και ειδικεύεται στους τομείς των TV production, Post production, Motion Graphics,3D animation και Visual FX.

Η EFX PRODUCTIONS LTD, μέσα από την πολυετή εμπειρία της, την τεχνογνωσία και το δυναμισμό που χαρακτηρίζουν τα στελέχη και τους συνεργάτες της, καθιερώθηκε ως μια από τις πιο αξιόλογες εταιρείες στο χώρο. Συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη του τομέα στην Κύπρο, εισάγοντας νέες τεχνολογίες και αναδεικνύοντας νέες εφαρμογές, διευρύνοντας την προοπτική του κλάδου στον τόπο μας και προβάλλοντας τη χώρα σε διεθνές επίπεδο.

Η φιλοσοφία της εταιρείας να επενδύει σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, να προωθεί την δημιουργικότητα και την καινοτομία απέδιδε πάντοτε στο μέγιστο, σε μια άρτια συνεργασία με τους πελάτες. Οι παραγωγές της εταιρείας, χαρακτηρίζονται σταθερά ως υψηλής ποιότητας, καινοτόμες, και ευφάνταστες με στοιχεία και λεπτομέρειες που τις κάνουν να ξεχωρίζουν και να υπερέχουν.

Στο πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνονται πολλοί από τους μεγαλύτερους οργανισμούς σε Κύπρο και Ελλάδα καθώς επίσης και εταιρείες από το εξωτερικό, οι οποίες μας εμπιστεύονται παραγωγές τους που επιλέγουν να κάνουν στην Κύπρο. 

Η εμπιστοσύνη και η σιγουριά που επιδεικνύουν οι πελάτες μας  προς την εταιρεία με την συνεχή και επαναλαμβανόμενη συνεργασία τους, αποδεικνύουν έμπρακτα την σταθερότητα στην ποιότητα και στο αποτέλεσμα που έχουν καθιερώσει την εταιρεία ως μια από τις σπουδαιότερες στο χώρο.  

Θεωρούμε τους εαυτούς μας ως μέλη της ομάδας του πελάτη μας, και θέτοντας κοινούς στόχους, συνεργαζόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, το οποίο να δίνει αξία, να προβάλει δημιουργικά και να αποδίδει άψογα τα μηνύματα που θέλει να επικοινωνήσει η ομάδα, διασφαλίζοντας έτσι την επιτυχία των στόχων της.

 

Carierista Logo

Do you want to receive notifications related to new job positions, career and entrepreneurship matters?