ALUMINIUM COMPANY

Industries

Industry:Industries

City:Famagusta

Website: -


DERYNEIA


  Send my interest
 What is this?
Overview

Η εταιρεία εδώ και 45 χρόνια εξειδικεύεται στην κατασκευή και τοποθέτηση όλων των τύπων κουφωμάτων αλουμινίου, απλά και θερμομονωτικά. Πρόσθετα κατασκευάζει και εφαρμόζει υαλοπέτασματα, αντικουνουπικά, παντζούρια, πόρτες εισόδου, θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, πόρτες γκαράζ, ρολλά αλουμινίου, υάλινα κάγκελα αλουμινίου και inox, σκίαστρα καθώς επίσης κάθε τύπου ειδική κατασκευή.
Με σταθερά ανοδική πορεία καταφέραμε να διευρύνουμε τον κύκλο εργασιών μας με εξειδικευμένες εφαρμογές αρχιτεκτονικών συστημάτων, που ανταποκρίνονται στις δομικές απαιτήσεις κάθε χώρου. Στις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις της εταιρείας προσθέσαμε νέο εκθεσιακό χώρο όπου οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν, να συγκρίνουν και να επιλέξουν ανάμεσα στα διάφορα συστήματα αλουμινίου την ιδανική λύση για τες ανάγκες τους.
Η εταιρεία  στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας ανάπτυξης πρωτοποριακών και καινοτόμων συστημάτων αλουμινίου, παρουσιάζει τη γάμα προϊόντων Pipakis Ecoline .
Από την ίδρυσή μας μέχρι σήμερα έχουμε συνεργαστεί επιτυχώς με κατασκευαστικές και τεχνικές εταιρείες της Κύπρου και του εξωτερικό, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές εφαρμογές.
Η προσήλωση της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια ήταν και είναι η διαρκή βελτίωση της ποιότητας με τους αυστηρότερους διεθνείς κανονισμούς με σήμανση CЄ, αξιοπιστία, και συνέπεια έχοντας την ικανότητά να κατασκευάζει έργα τα οποία πληρούν τις πιο σύγχρονες και απαιτητικές προδιαγραφές.

Carierista Logo

Do you want to receive notifications related to new job positions, career and entrepreneurship matters?