ATI seminar & HR solutions Ltd

Education

Industry:Education

City:Nicosia

Website: https://atiseminar.com

Social:


  Send my interest
 What is this?
Overview

To ATI Seminar είναι ένα σύγχρονο Εκπαιδευτικό Κέντρο Στελεχών Επιχειρήσεων και Ιδιωτών, με βασικό σκοπό την προώθηση της ανάπτυξης δεξιοτήτων και την παροχή εκπαιδευτικών λύσεων και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα τόσο ελεύθερης συμμετοχής (πολύ-επιχειρησιακά), καθώς και σεμινάρια προσαρμοσμένα στα μέτρα της επιχείρησής σας, μονο-επιχειρησιακά.

Τα περισσότερα προγράμματα επιχορηγούνται ολικώς ή μερικώς από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού γεγονός που δίνει την ευκαιρία στις εταιρείες να απολαμβάνουν εκπαίδευση υψηλού επιπέδου χωρίς να επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό τους.

Οι έμπειροι εισηγητές του ATI Seminar είναι πιστοποιημένοι Εκπαιδευτές Επαγγελματικής Κατάρτισης από την ΑνΑΔ, κάτοχοι Διδακτορικών και Μεταπτυχιακών τίτλων και διαθέτουν πλούσια εργασιακή εμπειρία στην ειδικότητα τους. Οι εισηγητές μας βρίσκονται στην διάθεση σας τόσο κατά την διάρκεια κάθε σεμιναρίου αλλά και μετά το τέλος του, ώστε να σας υποστηρίξουν στην κρίσιμη χρονική περίοδο της εφαρμογής της γνώσης — που πήρατε από το σεμινάριο — στην εργασία σας.

Στο ATI Seminar γνωρίζουμε ότι το Ανθρώπινο Δυναμικό είναι ο πιο πολύτιμος πόρος μιας επιχείρησης. Γι’ αυτό το λόγο εργαζόμαστε με τους πελάτες μας για να αυξήσουμε την απόδοσή του.

Έχοντας την παραπάνω φιλοσοφία σαν αρχή, εντάξαμε στις υπηρεσίες μας το HR Solutions, μέσω του οποίου στελεχώνουμε τις επιχειρήσεις σας και σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανάπτυξης. Έτσι συνοδεύουμε το κάθε στέλεχος σε κάθε βήμα του, σε μια πορεία σταδιακής εμβάθυνσης.

Carierista Logo

Do you want to receive notifications related to new job positions, career and entrepreneurship matters?