EMC Neatworld Ltd

Industries

Industry:Industries

City:Limassol

Website: https://www.emcneatworld.com/


57, Galileou, 3011, Limassol, Cyprus

Social:


  Send my interest
 What is this?
Overview

Η Ε.Μ.C NeatWorld Ltd δημιουργήθηκε το 1996 με μοναδικό σκοπό τη σωστή διαχείριση σκυβάλων / αποβλήτων με όραμα μια Κύπρο καθαρή και με υγιές περιβάλλον.

Στα 20 χρόνια παρουσίας της κατάφερε να εδραιωθεί στον τομέα αυτό εκπροσωπώντας περήφανα ηγετικές Ευρωπαϊκές εταιρίες, προσφέροντας σειρά από

-συμπιεστές/ πρέσες, 
-πιεστήρια/ δεματοποιητές, 
-τεμαχιστές/ θραυστήρες αλουμινίου/ πλαστικού/ γυαλιού
-κομποστοποιητές και άλλα προϊόντα διαχείρισης σκυβάλων, όπως μια τεράστια σειρά σκυβαλοδοχείων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Θέλοντας να προσφέρουμε ένα πιο ολοκληρωμένο επαγγελματικό πακέτο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, αναλάβαμε και τη διαχείρηση των συμπιεστών/ πρέσων διά μέσου της δικής μας υπηρεσίας skip η οποία λειτουργεί υπό την εμπορική ονομασία

MrSKIP, προσφέροντας μια αποτελεσματική και αξιόπιστη υπηρεσία στους πελάτες μας.

Μελέτες και έργα αναλαμβάνονται από επαγγελματικό και εξειδικευμένο προσωπικό για την εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για κάθε ξεχωριστή περίπτωση και προσφέρουμε συμβουλές ως προς την πιο συμφέρουσα και αποτελεσματική λύση.
Οι υψηλά εξειδικευμένοι μας τεχνικοί εξασφαλίζουν την υπηρεσία μεταπώλησης και εγγυούνται την επιτυχή και συνεχή λειτουργία όλων μηχανημάτων.

Η Ε.Μ.C NeatWorld Ltd είναι μία από τις πολύ λίγες εταιρείες στην Κύπρο, που είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στο περιβάλλον, σε εμπορικό και επαγγελματικό τρόπο.
Η στρατηγική μας έχει ως στόχο να βελτιώσουμε τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα απόβλητα.

Δεν μπορούμε να εξαλείψουμε εντελώς την παραγωγή αποβλήτων, αλλά μπορούμε να μειώσουμε την επίδραση που τα απόβλητά μας έχουν στο περιβάλλον.

Όραμα μας, ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον.

Carierista Logo

Do you want to receive notifications related to new job positions, career and entrepreneurship matters?