Patrol Private Security

Security

Industry:Security

City:Limassol

Website: http://www.patrolprivatesecurityservices.com


16ης Ιουνιου 4Β

Social:


  Send my interest
 What is this?
Overview

Η Patrol Private Security Services δεν είναι άλλη μια νέα συνηθισμένη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.

Είμαστε η μόνη ανεξάρτητη εταιρεία στην Κύπρο που ασχολείται 24 ώρες, 365 μέρες τον χρόνο αποκλειστικά με περιπολία και άμεση επέμβαση.

H PATROL διαθέτη έμπειρη διοίκηση, εκπαιδευμένο προσωπικό, τεχνογνωσία και κυρίως σεβασμό και αγάπη στο αντικείμενο της.

Δουλεύει επί 24ώρου βάσεως ανά βάρδια (07:00 – 15:00, 15:00 – 23:00 και 23:00 – 07:00) με ένα ξεχωριστό σύστημα το οποίο μηδενίζει την απώλεια και τους πιθανούς κινδύνους στον μέγιστο βαθμό.

Φιλοσοφία και στόχος μας ήταν η δημιουργία μηχανοκίνητης μονάδας ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας που θα έχει την ικανότητα να επισφραγίζει την ασφάλεια σας ανά πάσα στιγμή. Να βρίσκεται στον δρόμο με αναμμένες μηχανές περιπολώντας 24 ώρες, 365 μέρες και με τον τρόπο καθώς και το σύστημα εργασίας της, να έχει την ικανότητα να ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε περίπτωση με άμεση επέμβαση και μότο άμεση επέμβαση.

Να δουλεύει επί 24ώρου βάσεως ανά βάρδια με ένα ξεχωριστό σύστημα το οποίο θα μηδενίζει την απώλεια και τους πιθανούς κινδύνους στον μέγιστο βαθμό με εντατικούς ελέγχους και την υπηρεσία επόπτη ασφαλείας εξασφαλίζοντας έτσι τον σωστό έλεγχο και επιτυγχάνοντας με αυτό την ασφάλεια στον μέγιστο βαθμό, δίνοντας της ακόμη και την δυνατότητα συνεργασίας και με άλλες εταιρείες π.χ εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, εταιρεία η οποία έχει συνεργασία με άλλη εταιρεία ασφαλείας, εργοδότες οι οποίοι εργοδοτούν ιδιώτες φύλακες, κυβερνητικές υπηρεσίες κ.λ.π.

Φιλοσοφία και στόχος μας είναι κάθε πελάτης μας σε κάθε γωνιά της Κύπρου να αποκτά κάρτα μέλους με τον δικό του συνθηματικό αριθμό, τον οποίο θα αναφέρει τηλεφωνικός σε περίπτωση ανάγκης ή περιστατικού.

Γνωρίζοντας έτσι εκ των προτέρων όλα τα απαραίτητα στοιχεία σας όπως διευθύνσεις κ.λ.π, η Άμεση Επέμβαση της Εταιρείας να ενεργοποιείτε άμεσα και να αποφεύγετε η χρονοτριβή.

Δημιουργώντας έτσι ένα πραγματικά υψηλό αίσθημα ασφαλείας ανά πάσα στιγμή.

www.patrolprivatesecurityservices.com

Carierista Logo

Do you want to receive notifications related to new job positions, career and entrepreneurship matters?