T.E.P LIFTS LTD

Industry:-

City:Nicosia

Website: http://teplifts.com.cy/


31 KASOU STR, 1086 NICOSIA

Social:


  Send my interest
 What is this?
Overview

Η εταιρεία T.E.P LIFTS LTD ιδρύθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 1982 στη Λευκωσία έχοντας ως κύρια δραστηριότητα της την συναρμολόγηση, εγκατάσταση και συντήρηση ανελκυστήρων. 

Σημαντικά πλεονεκτήματα της εταιρείας αποτελούν η γρήγορη ανταπόκριση, η αποτελεσματική εξυπηρέτηση, η επίλυση προβλημάτων, και καθοδήγηση των πελατών καθώς και η προσφορά ανταγωνιστικών τιμών. Επίσης, η παροχή 24ώρης εξυπηρέτησης δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην εταιρεία, καθώς και η ικανοποιητική παρακαταθήκη εξαρτημάτων από αναγνωρισμένα και αξιόπιστα εργοστάσια.

Από το 2002 μέχρι το 2006 δίδετε έμφαση στον τομέα των ανακαινίσεων εκμεταλλευόμενη και την μεγάλη ζήτηση της αγοράς για εναρμόνιση με τα πρότυπα λόγω ένταξης της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Με γνώμονα τα τριάντα οκτώ χρόνια λειτουργίας της εταιρείας συνεργάζεται με μεγάλα ευρωπαϊκά εργοστάσια προμηθεύοντας αρίστης ποιότητας ανελκυστήρες και εξαρτήματα.  Μέχρι σήμερα η Εταιρεία μας έχει εγκαταστήσει πέραν των 2500 Ανελκυστήρων Παγκυπρίως.


Τον Δεκέμβριο του 2013 σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς του Υπουργείου Εργασίας σχετικά με την Συντήρηση Ανελκυστήρων κατόπιν επιτυχούς εξέτασης εγγράφεται με τον Αρ. 7 στο μητρώο Συντηρητών Ανελκυστήρων.

Carierista Logo

Do you want to receive notifications related to new job positions, career and entrepreneurship matters?