Carierista: Βρες μια δουλειά που θα αγαπάς

To Carierista.com είναι το πρώτο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο της Κύπρου και ένα από τα καλύτερα εργαλεία στα χέρια του εργοδότη που ψάχνει να βρει τον κατάλληλο υποψήφιο για την εταιρεία του. Μέσα σε 17 μήνες λειτουργίας, καταφέραμε με σκληρή δουλειά και επαγγελματισμό να πείσουμε 1600 εταιρείες του τόπου αλλά και 15,000 εγγεγραμμένους χρήστες να χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας. Η επισκεψιμότητα μας μηνιαίως ξεπερνά τις 250,000 επισκέψεις και το 1 εκατομμύριο pageviews. 

 

ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΡΙΕΡΑ; 
Δημιούργησε προφίλ στο Carierista και συμπλήρωσε με απλά βήματα το βιογραφικό σου για να μπορούν να σε εντοπίσουν οι εταιρείες. Ψάξε για κενές θέσεις εργασίας. Μίλα κατευθείαν, μέσω μηνυμάτων, με τους εργοδότες. Λάβε καθημερινές ειδοποιήσεις για τις αγγελίες που σε ενδιαφέρουν. Τι περιμένεις; Γίνε μέλος στο πρώτο επαγγελματικό δίκτυο της Κύπρου.

 

ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΤΟΜΟ;
Στο Carierista σχεδιάσαμε και σου προσφέρουμε τα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να βρεις το κατάλληλο άτομο για την εταιρεία σου. Δημιούργησε με απλά βήματα εταιρικό προφίλ. Ανάρτησε θέσεις εργασίας και αξιολόγησε online τους υποψήφιους. Αναζήτησε βιογραφικά με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Στείλε και λάβε μηνύματα στο inbox σου. Ανάρτησε στο blog τα νέα της εταιρείας σου. Αν θέλεις να εγγραφείς σαν εργοδότης πάτησε ΕΔΩ.

Για τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις χρηστών και εταιρειών πάτησε εδώ.

Carierista Logo

Do you want to receive notifications related to new job positions, career and entrepreneurship matters?