Ενισχύστε την καριέρα σας μπαίνοντας στην οικογένεια της Emirates

 

Η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο αναζητά προσωπικό και διοργανώνει Ημέρα Καριέρας στην Κύπρο

1 Ιουλίου 2019 - Η Emirates καλεί τις Κύπριες και τους Κύπριους να γίνουν μέλη της ομάδας πληρώματος καμπίνας μέσα από την Ημέρα Καριέρας που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία, την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019 στις 09.00 π.μ. ακριβώς, στο HiltonParkNicosia (Αχαιών 1, 2413, Έγκωμη, Τ.Θ. 21390, 1507 Λευκωσία).

Η Emirates αναζητά γυναίκες και άνδρες να γίνουν αναπόσπαστα μέλη της οικογένειας του πληρώματος καμπίνας, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να εργαστούν σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την καριέρα τους. Στα μέλη του πληρώματος καμπίνας προσφέρεται ένα πλήρες πακέτο απασχόλησης, το οποίο περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα παροχών, όπως αφορολόγητο εισόδημα, δωρεάν διαμονή υψηλού επιπέδου στο Ντουμπάι, δωρεάν μεταφορά από/προς την εργασία, ιατρική και οδοντιατρική κάλυψη και περίθαλψη καθώς και αποκλειστικές εκπτώσεις για αγορές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο Ντουμπάι. Επιπλέον, το πακέτο προσφέρει ελκυστικά πλεονεκτήματα για τα καλοκαιρινά ταξίδια για το πλήρωμα καμπίνας, καθώς και για τις οικογένειες και τους φίλους τους.

Για όσους ενδιαφέρονται να μπουν στην οικογένεια της Emirates, υπάρχουν ορισμένα κριτήρια που πρέπει να πληρούνται για να ληφθεί υπόψιν η αίτηση τους. Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών κατά την κατάθεση της αίτησης και να έχουν ανάστημα 212 εκατοστά, με τα χέρια στην ανάταση. Περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των προαπαιτουμένων για τη διαδικασία επιλογής, καθώς και τον αρχικό μισθό και τα οφέλη του πληρώματος καμπίνας, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Αν και δεν είναι υποχρεωτικό, οι υποψήφιοι ενθαρρύνονται να συμπληρώσουν ηλεκτρονική αίτηση στην ιστοσελίδα καριέρας του Ομίλου Emirates πριν από την παρακολούθηση της Ημέρας Καριέρας. Για την καλύτερη απόδοσή τους και την ευκολία τους, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι έτοιμοι να περάσουν όλη την ημέρα στο χώρο της εκδήλωσης, εφόσον αυτό χρειαστεί. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα ενημερωθούν για το χρονοδιάγραμμα και για τις περαιτέρω αξιολογήσεις και συνεντεύξεις.

Ως μέλη του πληρώματος καμπίνας της Emirates, οι υποψήφιοι που θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση θα πρέπει να είναι σε θέση να προσαρμοστούν σε νέους ανθρώπους, νέους χώρους και νέες καταστάσεις, καθώς και να διαχειριστούν ένα απαιτητικό χρονοδιάγραμμα.

Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, προσφέρει ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον εργασίας, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ευκαιριών για το προσωπικό της και επιβραβεύοντας τη σταδιοδρομία του. Τα μέλη του πληρώματος καμπίνας έχουν διευρυμένους ορίζοντες και φημίζονται για την εξυπηρετικότητά τους, το φιλικό τους χαρακτήρα και την προσήλωση τους στην εργασία.

Σχετικά με την Emirates

Η Emirates εξυπηρετεί με υπερηφάνεια την κυπριακή αγορά για 25 χρόνια, προσφέροντας καθημερινά πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας στο Ντουμπάι και τη Μάλτα. Η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρία στον κόσμο ενώνει τους Κύπριους ταξιδιώτες με 157 προορισμούς σε 85 χώρες και περιοχές στο παγκόσμιο δίκτυό της. Η Emirates, διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο από Airbus A380 και Boeing 777, προσφέροντας έτσι στους Κύπριους ανέσεις αεροσκαφών ευρείας ατράκτου τελευταίας τεχνολογίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, κρατήσεις και όρους χρήσης, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα:

www.emirates.com/cy .

Carierista Logo

Do you want to receive notifications related to new job positions, career and entrepreneurship matters?