Ποιο είναι το καλύτερο μέρος για δημιουργία Startup στην Ευρώπη; Ποια η θέση της Κύπρου

 

Ένας νέος δείκτης επιχειρηματικότητας, που εκπονήθηκε από το Imperial College Business School στοχεύει να κατατάξει κάθε ένα από τα 28 κράτη μέλη της ΕΕ σε μια σειρά μετρήσεων για να εκτιμήσει την ικανότητά τους να υποστηρίξουν την επιχειρηματικότητα.

Πολλές από αυτές τις μετρήσεις σχετίζονται με θέματα όπως η εκπαιδευτική υποδομή σε κάθε χώρα, η ικανότητά τους να παρέχουν χρηματοδότηση στους επιχειρηματίες, το νομικό πλαίσιο γύρω από τη δημιουργία και την ανάπτυξη επιχειρήσεων και άλλα.

Η Κύπρος σύμφωνα με το συγκεκριμένο δείκτη καταλαμβάνει τη 19η θέση από τις 28 χώρες, ενώ η Ελλάδα τα πάει ακόμα χειρότερα αφού κατατάγεται 26η, ξεπερνώντας μόνο Ρουμανία και Βουλγαρία.

Δείτε εδώ ολόκληρη την έρευνα.

ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΡΙΕΡΑ; 
Δημιούργησε προφίλ στο Carierista και συμπλήρωσε με απλά βήματα το βιογραφικό σου για να μπορούν να σε εντοπίσουν οι εταιρείες. Ψάξε για κενές θέσεις εργασίας. Μίλα κατευθείαν, μέσω μηνυμάτων, με τους εργοδότες. Τι περιμένεις; Γίνε μέλος στο πρώτο επαγγελματικό δίκτυο της Κύπρου.

ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΤΟΜΟ;
Στο Carierista σχεδιάσαμε και σου προσφέρουμε τα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να βρεις το κατάλληλο άτομο για την εταιρεία σου. Δημιούργησε με απλά βήματα εταιρικό προφίλ. Ανάρτησε θέσεις εργασίας και αξιολόγησε online τους υποψήφιους. Αναζήτησε βιογραφικά με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Στείλε και λάβε μηνύματα στο inbox σου. Ανάρτησε στο blog τα νέα της εταιρείας σου. Αν θέλεις να εγγραφείς σαν εργοδότης πάτησε ΕΔΩ.

Για τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις χρηστών και εταιρειών πάτησε εδώ.

Carierista Logo

Do you want to receive notifications related to new job positions, career and entrepreneurship matters?