Κι άλλες θέσεις στη Δημόσια Υπηρεσία!

 

Πολλές και καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας άνοιξαν στο δημόσιο τομέα. Μπορείτε να δείτε τις θέσεις εργασίας ΕΔΩ.

 
Ενημερωθείτε καθημερινά από το Carierista

Στο www.carierista.com μπορείτε να βρείτε καθημερινά καινούργιες αγγελίες εργασίας στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει αλλα και να ενημερώνεστε για ό,τι νεότερο στον τομέα της εργασίας και των δεξιοτήτων που χρειάζονται για να γίνετε καλύτερος εργαζόμενος και επαγγελματίας. Επισκεφθείτε το  www.carierista.com καθημερινά ώστε να βρίσκεστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις!

 

Κάντε like στο Page του Carierista στο Facebook για να μη χάνετε καμιά αγγελία!

 

ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΡΙΕΡΑ;

Δημιούργησε προφίλ στο Carierista και συμπλήρωσε με απλά βήματα το βιογραφικό σου για να μπορούν να σε εντοπίσουν οι εταιρείες. Ψάξε για κενές θέσεις εργασίας. Μίλα κατευθείαν, μέσω μηνυμάτων, με τους εργοδότες. Τι περιμένεις; Γίνε μέλος στο πρώτο επαγγελματικό δίκτυο της Κύπρου.

ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΤΟΜΟ;

Στο Carierista σχεδιάσαμε και σου προσφέρουμε τα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να βρεις το κατάλληλο άτομο για την εταιρεία σου. Δημιούργησε με απλά βήματα εταιρικό προφίλ. Ανάρτησε θέσεις εργασίας και αξιολόγησε online τους υποψήφιους. Αναζήτησε βιογραφικά με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Στείλε και λάβε μηνύματα στο inbox σου. Ανάρτησε στο blog τα νέα της εταιρείας σου. Αν θέλεις να εγγραφείς σαν εργοδότης πάτησε ΕΔΩ.

Carierista Logo

Do you want to receive notifications related to new job positions, career and entrepreneurship matters?