ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΚΑ

Healthcare

Industry:Healthcare

City:Limassol

Website: -


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 17, 4549 ΛΕΜΕΣΟΣ

Social:


  Send my interest
 What is this?
Overview

Το Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ είναι το ΠΡΩΤΟπιο οργανωμένο και μεγαλύτερο Ιδιωτικό Κέντρο Αποκατάστασης στην Κύπρο, με περισσότερα από 25 έτη εμπειρίας και προσφοράς στον παθόντα συνάνθρωπο. Χάρις στα άριστα αποτελέσματα που φέρει, έχει δοθεί στο Μέλαθρον φήμη Κέντρου Αποκατάστασης Ευρωπαϊκού επιπέδου.

Θεωρείται ένα από τα κορυφαία και πιο εξειδικευμένα κέντρα στην αποκατάσταση του Νευρικού, Μυοσκελετικού και Αγγειακού συστήματος, λόγω του ότι παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους ασθενείς. Για αποκατάσταση προσφέρεται ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Διάγνωσης και Αντιμετώπισης παθήσεων σε ασθενείς με Νευρολογικές, Μυοσκελετικές, Ορθοπεδικές, Αναπνευστικές, Καρδιολογικές παθήσεις καθώς και με αθλητικές κακώσεις.

Το Μέλαθρον, ως ένα υπερσύγχρονο Ιατρικό Κέντρο, διαθέτει διάφορα τμήματα και Υπηρεσίες. Αρχικά, μπορεί να επισκεφθεί κάποιος τα εξωτερικά ιατρεία που περιλαμβάνουν τα Τμήματα του Προσωπικού Ιατρού, της Παθολογίας, της Νευρολογίας, της Νεφρολογίας, της Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης και της Καρδιολογίας. Διαθέτει ακόμη τα τμήματα της Φυσικοθεραπείας, της Υδροθεραπείας, της Λογοθεραπείας, της Εργοθεραπείας, της Κοινωνικής και Ψυχολογικής Στήριξης καθώς και το Ακτινολογικό Τμήμα.  Τέλος, στο Μέλαθρον στεγάζεται κι ένα σύγχρονο Κλινικό Εργαστήριο – Χημείο. Όλες οι πιο πάνω υπηρεσίες είναι ενταγμένες στο Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓΕΣΥ).

Με τη βοήθεια του Θεού, με τη στήριξη Πολιτείας, Εκκλησίας και λαού, το Μέλαθρον θα συνεχίσει την προσφορά του στους αγωνιστές και σ’ όλο τον κυπριακό λαό. Μέσα από την ιστοσελίδα μας ευελπιστούμε να σας δώσουμε μια πλήρη εικόνα για το πολυσχιδές έργο και τις πλούσιες δραστηριότητες του Μελάθρου, αλλά και για την ιατρκή φροντίδα και υπηρεσίες που προσφέρονται στο Ίδρυμά μας προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας. Την ίδια ώρα θέλουμε να πιστεύουμε πως μέσω της ιστοσελίδας μας θα ευαισθητοποιήσουμε και άλλους πολλούς ακόμα, ώστε να έλθουν αρωγοί στις προσπάθειες ενίσχυσης του Ιδρύματος.

Carierista Logo

Do you want to receive notifications related to new job positions, career and entrepreneurship matters?